21 martie 2009

Alice intinde o plasa bloggerilor!!

E foarte tare ce s-a intamplat cand a postat o fatuca (franconinho) un film pe youtube, un film in care isi unjura prietenul la telefon. Persa a preluat, miliarde de milioane de viweri care au intrat intr-o panica sa isi dea cu parerea, sa creeze un fenomen.

Bine, toate bune si furmoase, pana cand fatuca de pe youtube a inceput sa ii ia "la mijto" pe bloggeri celebrii din Romania. Bloggeri au reactionat fiecare in felul lui: zoso a injurat-o , dono nu a a facut nimic, etc .

Ma pregateam sa postez articolul atunci cand am avut o epifanie, am dat pe twitter.
Zic: "stai sa vad ce se mai intampla, e clar o campanie la mijloc".

Bine am facut!! Astazi, protv.ro a anuntat ca fatuca cu pricina face parte din promovarea lor pentru un nou show tip "serial online" si ca multumesc tuturor tantalailor pentru vizite.
Episodul pilot, confundat de majoritatea internautilor cu o campanie virala pentru o companie de telefonie mobila....

Episod pilot?? Asta e episod pilot? =))  ( 'Ce holograme domn'le, te crezi in Razboiu' Stelelor??'' )
In paralel, in acest timp, cei mai populari bloggeri din Romania au primit mesaje personalizate de la protagonista serialului fata de reactia sau nonreactia lor fata de primul episod, dar si de istoricul polemicilor si razboaielor pe care le poarta, zi de zi, pe paginile lor personale. Alice nu a trecut nici de aceasta data neobservata, mesajele ei catre mogulii online-ului romanesc adunind peste 20.000 de vizualizari. [protv]

PROTV draga, ai pus-o cu unii... Cred ca nu au gustat gluma. Dar gluma este in fond si la urma urmei beton!!! :))

Un comentariu:

  1. [...] la primele episoade, am bagat in bookmark’s site-ul alice.protv.ro . Si din cand in cand mai deschideam tabul [...]

    RăspundețiȘtergere