04 februarie 2008

Back on track

Dupa 2 zile in care darkx-studios.com a fost offline datorita unei tentative de hacking prost manageriata de baietii si fetele de la romarg, iata ca acum am revenit cu puteri noi (doar teoretic vb) si suntem gata sa va uimim din nou.

Va mai anunt ca datorita unei erori in motorul jquery caruia noi nu ii dam de cap, paginile care functioneaza in afara wordpressului adica: "Despre Noi, Portofoliu, Servicii, Contact, Workflow" functioneaza eronat.

Promitem sa remediem eroarea in cel mai scurt timp posibil asfel incat sa puteti din nou sa navigati site-ul complet.

Gluma gandita de noi la adresa romarg:

Romarg: "

Ne cerem scuze pentru problemele intampinate astazi si pentru inconvenientele create.

In vederea opririi si prevenirii atacului SYN flood ce avut loc pe serverul 8, IP -ul serverului a fost modificat. Modificarea IP -ului implica un timp de propagare de maxim 2-12 ore in functie de providerul dumneavoastra de internet."

Noi: "

In vederea faptului ca niste hoti ne-au atacat pe strada si ne-au furat portofelu, serviciile voastre nu vor putea fi platite luna asta. Recuperarea banilor pierduti poate dura in jur de 4-5 saptamani, perioda in care ne cerem scuze pentru problemele intampinate si pentru inconvenientele create. "

Disclaimer:

Tin sa precizez, in caz de baietii de la romarg nu prind gluma, ca:

  • Firma noastra recomanda clientilor gazduirea pe serverele romarg si nu numai.

  • Site-urile gazduite de acesti baietii inteligenti sunt in mare parte platite la zi (in afara de asta, tot timpu uit sa il platesc :P )

  • Domeniile pe care le cumparam, le cumparam tot de la romarg.


SixAm garanteaza serviciile de la romarg si este normal sa ne suparam in momentul in care serverele noastre nu functioneaza cum trebuie! Nu vi se pare normal?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu