10 februarie 2008

Ce facea mosul de craciun?

Uite ca am aflat si eu de pe un alt blog, dc nu a venit mosul la mine de craciun! Iata in ce probleme a intrat senilul nostru sfant:

In acest an cei mici nu vor primi la timp cadourile! Desi Mos Craciun a plecat la timp de la Polul Nord, in Romania a intampinat cele mai multe probleme. Acesta a fost reperat de politia din judetul Brasov. Ofiterul Spagescu a fost cel care l-a tras jos pe Mos Craciun, in noaptea de vineri spre sambata.

La inspectia saniei au fost gasite o serie de nereguli care au atras intr-un final suspendarea permisiului de conducere a saniei. Ofiterul Spagescu a constat ca din cei 9 reni ai mosului doar Rudolf avea nasul de semnalizare aprins, iar restul renilor sunt deja batrani si nu mai fac fata sistemului aerian. Pana in prezent Organizatia pentru Protectia Speciilor nu a fost chemata la fata locului.

Totodata in sanie nu au fost gasite lanturile, lopata si materialul antiderapant. Mosul avea o alcoolemie de 0.9 la mie, iar in momentu in care a fost rugat sa se dea jos din sanie, acesta a inceput sa topaie si sa spuna ca este iepurasul de Paste si ca a intarziat. La o verificare amanuntita a saniei s-au descoperit avarii pe partea din spate, avarii care nu au fost semnalate in cartea de service. Spoilerul si bara de protectie erau sparte, iar centura care trebuie sa fie folosita in mod normal de Mos Craciun a fost gasita in sacul acestuia.

Pentru toate aceste abateri Mos Craciun s-ar fi ales cu dosar penal si pierderea permisului de conducere. Dar pentru ca acesta a trecut inainte prin Rusia, ofiterul Spagescu a trecut cu vederea faptele soferului si a primit o lada de vodka russian made! La acesta ora mosul, ofiteru si renii sunt beti morti in fata inspectoratului judetean de politie si au trecut deja pe colindele musulmane

[ via aicisiacum.wordpress.com ]

2 comentarii: