13 mai 2008

Bambi Maneliste

Cred ca va mai aduceti aminte de acum cativa ani cand era in voga melodia celor de la Bambi cu Ochi Caprui. Ei bine, aflati ca fostele papusele (Poza) de la bambi, dupa ce au cantat impreuna cu Adi'de vita s-au decis sa isi scrie singurele manelele (cum au declarat la emisiunea "Neata cu Razvan si Dani" ).

"Solistele" au de gand sa sparga piata de Turbo-Folk cu noua lor melodie intitulata sugestiv "Beau de fericire" , care nu este o manea, ci o traducere sarbeasca ce da doar impresia ascultatorului de rand ca e muzica lautareasca (vezi efectul placebo) .

Dupa sincerea noastra parere, ele doua umbla cu cioara vopsita. Fetelor, mai bine ramaneati la imaginea de naive, imaginea de t***e merge doar pe alea foarte frumoase.

Culmea culmilor este ca videoclipul "Ochi Caprui" a fost sponsorizat de "Fundatia Culturala Pheonix", ma mir ca nu s-a prins si de ele niste cultura.

5 comentarii:

  1. jegoaselor voi vedete sunteti 2 x tampite antipatice fara voce

    RăspundețiȘtergere
  2. pacat ca este cocalara de mica.sa-u poate nu

    RăspundețiȘtergere
  3. ba prostilor nebunilor incultilor care nu aveti voce ele sunt niste papusele cu voce buna si daca incepeti sa cantati voi imi spargeti timpanele idioteniilor cu cap triunghiular daca stiti ce inseamna ele sunt frumoase si dragute si va credeti voi prea destepti cu,cultura voastra de cacat BaMbY sa mearga innainte cu capu sus sa nu se ia dupa prosti ca stiti doar Cine se ia dupa prost e mai proasta decat prostu voi mergeti frumoase asa cum sunte si tinere si traitiva viata va iubesc si imi place muzica voastra

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa Anonim, zi-ne tu cum se face pa' sistem... Se stie?

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu cred ca cineva ne face o gluma, nu poate sa existe asa o persoana :))

    RăspundețiȘtergere