05 mai 2008

The Eye (2008)

E un film interesant dar cu gauri mari in stroyline. In mare filmul graviteaza in jurul ideiei de memorie celulara.

Ce e memoria celulara ?


Unui scriitor i-a venit ideea ca organele (ex:splina, ficat, inima ) ar putea cara in sine un fel de memorie. Cand sunt transplantate unei alte persoane, acea persoana poate capata din caracteristicile, amintirile, sentimentele donatorului. ( Creepy, nu?? ) [rxmovie-193101]

Care e parerea mea?


Pai vorbim despre un remake al filmului "Gin gwai" (2002) regizat de doi chinezi de care nu atzi auzit in viata voastra.

Dupa parerea mea, Jessica Alba este singurul lucru care face acest film suportabil timp de 97 de minute avand in vedere ca actiunea e presarata la tot pasul de full face shoturi cu ea.

Filmul e saturat cu gafe elementare dintre care tind sa mentionez ca:

  • Ar fi imposibil sa le AUZI fantomele vorbind dupa ce faci un implant de cornee (pentru ca nu are nici o legatura cu urechile).

  • Nu iti place ce vezi?? Inchide ochi :P

  • La cati oameni mori in fiecare zi, asta e tot, adica 10 fantome?? Ar trebuii sa fie aglomeratie ...

  • Nu pot sa cred ca toate fantomele sunt asa de prost dispuse :))

  • Donatoarea s-a sinucis, fiindca maica-sa scapase??

  • Vai ce urata e moartea, filmul asta mi-a taiat tot chefu sa mor, daca ma ia scarbosenia aia :))

Un comentariu:

  1. [...] E un film interesant dar cu gauri mari in stroyline. In mare filmul graviteaza in jurul ideiei de memorie celulara. Ce e memoria celulara ? Unui scriitor i-a venit ideea ca organele (ex:splina, ficat, inima ) ar putea cara in sine un fel de memorie. Cand sunt transplantate unei alte persoane, acea p … Source: The Eye (2008) [...]

    RăspundețiȘtergere