17 octombrie 2008

Continut imoral..



Vreau sa imi exprim aici nemultumirea pe care o am in legatura cu modul in care administratorii de website-uri din Romania reactioneaza la nou.

Vedeti voi, in strainatate, cand apare cineva cu cu o idee noua.. Toti se indeasa sa ia o parte din profit, sa dea o mana de ajutor. Asta acolo. Aici, daca cineva apare cu o  noutate, e cu siguranta dezaxat si probabil ca nu o sa mearga.

Dupa parere majoritatii administratorilor din Romania, mai bine ramanem la chestiile pe care le cunoastem bine. Cum ar fi dos, html, java, web 1.0 si messenger.

De ce sa ne dam interesul sa promovam ceva nou? De ce sa ne obosim?? Mai bine ii lasam pe indieni (cel mai probabil) , americani sau pe Englezi sa aduca ei noutatea pe web.. cu google, lastfm, flicker si altele.  Intre timp, noi stam in bancuta noastra de tara micuta si sa nu ne bagam.

Romanii inca nu intaleg complet ca internetul nu tine cont de nationalitate. Politica noastra ca tara este oglindita in politica administratorilor romani de website-uri. Pe sistemul “Mic da sigur…” ei se multumesc cu 1/100000(…) trafic din cat au site-uri ca google sau youtube ( daca cineva ma contrazice, sa imi zica un site “fenomen” lansat de romani )

Si ca un exemplu la ce am scris mai sus, iata un e-mail de la trafic.ro pentru inscrierea droopy6.com :
Stimate Utilizator,
Va multumim ca ati ales sistemul de analiza si clasificare Trafic.ro.
Va reamintim ca aprobarea siturilor in acest sistem se face pe baza unor reguli, pe care le puteti citi la adresa www.trafic.ro/ajutor/acord/#politica
Una dintre aceste reguli precizeaza:
” Nu se inscriu site-uri cu continut ilegal, imoral sau ofensator.”
Site-ul Dumneavoastra incalca aceasta regula, motiv pentru care a fost pus in asteptare. Dupa modificarea/finalizarea sitului, va rugam sa trimiteti URL-ul acestuia la adresa support@trafic.ro, pentru a fi verificat din nou de catre echipa noastra.

Va multumim ca folositi serviciile noastre,

Echipa Trafic.ro
support@trafic.ro
www.trafic.ro

Ce pot sa zic mai mult de atat…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu