12 ianuarie 2008

Blogosfera

NoneSimt ca ma transform intr-un bloger. Eu, care radeam in nasul acestui trend trecator. Care eram de acord cu un prezentatator de televiziune care are o emisiune pe un post de stiri, de pe Marte, in fiecare zi a saptamanii pe la ora 11 (nu dau nume sau date concrete, nu vrea sa imi fac trafic folosindui numele)

Nu intru in trendu asta mi-am zis eu suparat, e puieril si trecator. Dar uite .. s-a dovedit a fi si foarte adictiv. Tot ce ma gandeam pe drum spre casa era cum o sa arate urmatorul meu post, ce pluginuri interesante or mai fi pe acolo, ce ar trebuii sa skimb la grafica, s.a.m.d .

Sincer, am pornit totata skimbarea darkx-studios in blog fiindca wordpressul mi se parea un CSM destul de usor de modificat.

Ma gandesc eu in umila mea parere ca blogging este un fel de exchibitionism (greu de pronuntat cuvantul asta) virtual. De ce?

  1. Fiindca userilor le place sa fi intim, sa spui lucruri personale.

  2. Fiindca o poveste inventata trecuta drept reala "miroase a transpiratie" (citez din Pruteanu, am ajuns rau)


Nu mai am nici o idee si oricum inchiei fiindca aud batai in usa si probabil ca trebuie sa plec spre petrecere.. sigur o sa mai postez cand am putin timp liber.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu