12 aprilie 2008

Poveste Patetica

Deci de ceva timp lumea intra in trend cu povesti patetice. A fost aia cu bolnavul de cancer care cumpara cd-uri, e aia a cu orbul, e aia cu copilul cu sida si asta cu motocicleta.

Acuma banuiesc ca o sa fiu din nou injurat, o sa fiu facut lipsit de sentimente si porc. Imi asum acest risc pentru a le face pe plac oamenilor care nu se lasa usor impresionati de povestiri patetice.
O fata si un baiat se plimbau cu motocicleta cu o viteza foarte mare. ( dc??, viteza mai mica nu mai aveau la magazin?? )
Fata:Te rog,iubitule,incetineste!!Sunt speriata!! ( exact ce as spune si eu daca nebunul din fata mea ar baga 200 la ora: Te rog Gheorghe, incetineste, "Sunt speriat!!" - nu, as reformula.. "opreste nebunule **** *** * ***..." * )
Baiatul: Stai linistita iubito,ca doar ne distram. ( si ea sa fie fraiera si sa creada....??? )
Fata: Te rog opreste! ( ... "nebunule, dementule, tembelule..." )
Baiatu: Dar mai intai spune`mi ca ma iubesti!! ( vai, ce patetic... )
Fata: Te iubesscc!Dar te rog opreste! ( corect, da-o in masa de iubire... )

Baiatul: Acum imbratiseaza`ma! ( ce sa faca??? ) Fata il imbratiseaza. ( oaie ce e... )

Baiatul: Ia casca mea si pune`o pe cap. ( dc sa ia casca?? care e problema cu casca?? dc o singura casca, in lege spune 2...?? ) Fata face intocmai. ( pai daca e oaie!!! )
A doua zi in ziare. ( asta a fost un fel de cut [ asa ca in filmele de la hollywood ] )
A avut loc un accident,o motocicleta s-a lovit de zidul unui bloc zdrobindu`se. ( pai normal ca doar iarba nu mai exista, lacuri nici pe jumate.. voi stiti cum sa opriti o motocicleta scapata de sub control?? Intr-un zid tata!! )
Victimele ai fost: doi adolescenti:o fata si un baiat,,,el a murit,ea a fost grav ranita. ( deci casca aia nu a fost de prea mult ajutor, nu?? )
Adevarul e ca baiatul nu mai avea frane si nu stia cum sa ii spuna fetei: ( nu, pe bune?? pai si ea era blonda ca nu s-a prins... )
asa ca a rugat`o sa ii spuna ca il iubeste si sa il imbratiseze pentru ultima oara, ( normal, astea sunt ultimele tale griji cand esti gata gata sa lovesti in zid si sa iti omori aleasa inimi... )
I-a dat ei casca pentru a supravietui.... ( ce gest marinimos, pacat ca se sinucide la cateva zile dupa accident... )
Aceasta este o adevarata dovada de dragoste! ( intradevar, sa mergi fara casca pe o motocicleta a carei revizie tehnica a fost facuta probabil cu 3 ani in urma, ese o dovada de dragoste si grija enorma. )

Acuma sincer, voi ati intales ceva din povestea asta. Mie mi se pare complet ilogica!! Cum frate , tu nu mai ai frane si iti arde de pupici si de luat in brate, te gandesti cum sa opresti draku masinaria si sa cobori de pe ea. Exista campuri, exista locuri .. exista mobile, nu intrii in perete.

Vedeti, pana la urma.. toate povestile astea sunt asa, pe sentiment. Daca pui un pic de logica in ecuatie... Se transforma in apa de ploaie.

Mi-a amintit acvv, povestea cade din prima. Eu, pe scuter cu 60 la ora, nu ma puteam intalege cu ala din spate. Dapai la 200, 250 cat prinde o motocicleta. Trebuia sa se intoarca sa vorbeasca. Hei, nu cumva de aia a lovit zidul??

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu