05 septembrie 2009

The Trouth

Primul lucru pe care trebuie sa il spun este ca droopy6.com o sa mai stea ceva timp in development. Practic, tot droopy6.com Avery este o mare invalmaseala de 3 interfete diferite si un kg de cod fara comentarii pe care l-am scris fara chef in diferite zile.

Ce s-a intamplat este faptul ca eu, din nefericire, am sa mai fac inca o data clasa a 12-a pe motiv de absente. Dupa cum stitit de aici de pe blog, anul trecut m-am angajat cu norma intreaga si asta m-a cam oprit sa particip la toate orele de curs. Asa ca profesorii m-au cam lasat repetent pentru prea multe absente.

De aici a pornit o stare depresiva si o lipsa acuta de orice tip de crativitate si de chef de lucru. In consecinta toata vacanta am cam frecat-o pe sims 3 si linux fara sa lucrez ceva de la cap la coada ( cu exceptia unor fixuri la site-uri mai vechi care nu mai functionau ). Toata chestia asta nu m-a facut insa sa nu mai iau proiecte asa ca am vre-o 3 proiecte care ar trebuii sa fie terminate si nu sunt.

Asta e parte proasta. Partea buna este ca niste evenimente recente m-au cam trezit din starea mea de tristete si ambiguitate si acum sunt gata sa incep din nou sa uimesc audienta.

Dar, findca este si un dar aici, TREBUIE INTAI SA TERMIN PROIECTELE LA CARE AM LUAT AVANSURI. Deci tot ce e personal este pus pe hold pana termin.

Sorry, dar asta e situatia.

2 comentarii: