01 noiembrie 2010

De ce e Badea un fraier

Badea se plângea în emisiunea de astăzi seară că vrea să facă un protest marţi în centru şi că legislaţia în domeniu îl dezavantajează. Mai exact, dumnealui trebuie să dea cu subsemnatul că răspunde pentru purtarea mulţimii strânse. Mircică vine şi zice că legea e tâmpită, că el nu poate să răspundă pentru ipoteticul demonstrant care aruncă sticle incendiare în sediul CNA ( ţinta demonstraţiei ) .

Eu vin aici şi îl contrazic, legea în cauză are un singur scop bine definit. Să decidă dacă "protestatarul şef" are sau nu cohones să ţină 1000+ de demonstranţi la locul lor.

Deci tu vrei ca 1000+ de oameni să vină şi să rişte să îşi ia bătaie de la alţi protestatari sau de la jandarmi dar tu nu dai nici mort o semnătură cum că eşti deacord că există consecinţe la acţiunile tale. Păi cum vine asta, vorba aia deja celebra "ori suntem golani, ori nu mai suntem" ...

Dacă Badea decide că are biluţele necesare să protesteze în nume propriu, vin şi eu să le explic celor de la CNA cum stă cu libertatea cuvântului, daca însă el e incapabil să îşi ia răspunderea, atunci cred că nu poate avea nici o pretenţie de la nici unul dintre cei care îl urmăresc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu