16 februarie 2008

Apropo de Sex

Abea acuma am dat si noi peste fenomenul apropo.ro (care nici macar nu jtiam ca si-au facut sharing video) numit nightshotruxa. In ce consta "fenomenul":Night Shot Ruxy

Pai dupa parerea noastra este un "ripoff nesimtzit" dupa seria de sucess din State numit Lonelygirl15.

Haideti sa va povestim un pic despre serialul din America: Se facea ca o tipa de 15 ani aparea pe webcam facand lucruri simpatice, toata partea masculina a internetului a migrat catre pagina ei... asfel ea a devenit la fel de cunoscuta ca youtube-ul, "un fenomen".

Dar, intamplarea face ca unul dintre barbatii astia care salivau la showul sa aibe cunostinte de filmare si s-a prins ca in camera ei existau reflectoare.

Scandal urat, gura mare. Pana la urma.. ea a recunoscut ca e o actrita australianca de 19 ani si ca totul a fost un experiment cinematografic (asta era acum 2 ani). Pe la vremea aia ne intrebam cand o sa preia si romanii asta.

Da uite ca, desii suntem mai intarziati, am ajuns si noi acolo. Cu nightshotruxa (nu ca am sugera ca totul ar fi regizat :)) ) dar asemanarile sunt izbitoare.

Oricum, daca este regie.. suntem curiosi cum o sa se scoata din asta.. fiindca un experiment cinematografic poate fi facut doar o singura data.

Pana atunci insa, site-ul video apropo.ro s-a umplut de baieti virgini care vor o intalnire cu nightshotruxa.

Mult sucess mai si sa nu uitati sa aduceti flori ca prezervativele le aduce ea :P :))

PS: NU am apucat sa postam asta de Sf.Valentin pe motiv ca avem o viata :P Concursul s-a terminat, suntem curiosi cine "a facut-o de Valentine's Day?".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu