13 februarie 2008

Injunghiati pe strada

Alaltaieri, la doar doua strazi de locul din care scriu acest articol, a avut loc un eveniment tragic. Dupa spusele martorilor , niste tineri asteptau trolebuzul 73 cand au fost acostati de o alta gasca care venea pe langa stati de trolebuz. O persoana si-a pierdut viata si alte trei au fost ranite. Politia nu a facut nici o arestare pana la momentul de fata. [preluat]

In cei 7-8 ani de cand stau in cartierul asta, in ciuda reputatie pe care o are si a glumelor care se fac pe seama lui, nu am asistat la o bataie asa de grava.

Incidente izolate au mai avut loc insa presa a evitat sa le mediatizeze.

Zona dintre curtural si piata resita este in deosebi periculoasa datorita gastilor de ciumpalaci care isi fac veacul pe acolo, gasti care te agata pe strada fara nici un motiv anume. Mi s-a intamplat sa fiu alergat 2-3 strazi de acesti cretini insa, nu am avut niciodata parte de un conflict adevarat (fuga este sanatoasa).

Nu ma mir insa ca cineva a fost ucis din teribilismul unui pusti idiot a carui tatic de bani gata l-a captusit cu arme albe. Mi se pare totusi putin cam inceata ancheta si sper ca in scurt timp cineva sa fie gasit un vinovat pentru moartea unei persoane a carei singura vina era ca astepta trolebuzul.

PS:Revin cu poze in scurt timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu