18 martie 2008

Puncte de Vedere

Am decis sa scriu acest post datorita faptului ca multi au commentat la articolul "Mugur Mihaescu este Plagiat".

Raspunsul general la intrebarea "de unde stii tu ca o sa fie prost serialul?" este "sunt paranormal!". Nu va mai agitati atata mai ales ca nici voi nu ati vazut serialul. Acum serios, pe ce ma bazez? Pai ma bazez pe urmatoarele:

Mugur Mihaescu a mai scris scenarii la viata lui si toate au dat inevitabil kicks, drept dovada, dintr-un comediant bun la PROTV el a ajuns sa prezinte un show gen "stii si castigi" la o televiziune din penumbra media.

Garcea si Oltenii a fost o adevarata capaodopera a cinematografie proaste romanesti. Singurele persoane care l-au vazut pana la capat au fost mosii si babele care, din cauza paraliziei, nu au avut cum sa schimbe canalul.

Trei fraţi de belea in care si-a bagat si el codita.. a fost din nou o aiureala completa (desii nu ma pot lua de el, fiindca nu el a scris scenariul.)

Sincer, ma doare inima, pentru ca in copilarie puneam deoparte bani din alocatie sa cumpar casete cu Vacanta Mare. Erau bestiali, dar nu mai sunt. Asta e. Get over it.

Si inca o chestie, asta e un blog semi-personal (pentru ca in fond si la urma urmei reprezinta si o firma) . Dar ce scriu eu, sunt parerile mele personale.

Acceptati faptul ca nu toti gandim la fel si ca acest mic detaliu a ajutat omenirea sa evolueze alfel eram si acuma in pesteri.

Asa ca va rog fara atacuri directe! Imi place critica, dar cu bun simt si fara jigniri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu