24 august 2009

Reguli de Conduita

Update: Comentati cum doriti. Am activat nofollow ca sa nu mai am dubii in legatura cu scopul pentru care se comenteaza.

Sincer, ne-am saturat sa vedem cum noi intindem un deget prin faptul ca nu folosim tagurile de nofallow si unii incearca sa ne smulga toata mana. De aceea am decis sa interzicem folosirea cuvintelor cheie, a adreselor web si a numelor de site-uri in campul de "NUME" al comentatorului. Comentatorii care nu respecta regula vor fi considerati spameri si tratati ca atare.

Pe langa acestea, vreau sa va amintesc ca nu se accepta comentatori cu link catre site-uri cu continut explicit ( adica pornake ) sau warrez ( adica de unde se iau manele si jocuri mocca ) sau comentarii de dragul de a te afla in treba si care nu au nici cea mai mica legatura cu subiectul.

Comentariile de pana acum scrise dupa principiile de mai sus vor fi moderate si se va decide stergerea, redenumirea ( cu numele site-ului [facem o exceptie] ) sau de-linkuirea lor.

PS: Nu vrem sa va taiem chiar cu totul macaroana. Daca vreti un schimb cinstit de linkuri puteti sa ne contactati pe alex[at]darkx-studios.com

7 comentarii:

  1. Nu mi se pare normal ceea ce faci. Ce conteaza ca scriu "Pizza Constanta" sau "Dani". Cu ce te deranjeaza pe tine din moment ce imi dau cu parerea la un post de-al tau.
    E blog-ul tau si faci ce vrei, dar nu mi se pare Ok.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincer, am capatat impresia ca se comenteaza doar pentru linkuri. Dar stai chill, am rezolvat problema activand nofallow. Deci...

    RăspundețiȘtergere
  3. Am asa o presimtire ca va scadea numarul comentariilor... Acum depinde

    RăspundețiȘtergere
  4. Acuma ce sa ii fac Mari. Vreau sa sortez un pic audienta. Nu mai vreau commenturi doar de dragul de a avea un link pe site.

    Comentatorii ok vor ramane ( cred eu )

    RăspundețiȘtergere
  5. "Daca vreti un schimb cinstit de linkuri puteti sa ne contactati pe alex " >>>> prietene, faceai u mijtoo d mine, dar macar citeste si tu de 2 ori postu'.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sorine, din pacate nu ai reusit sa ma prinzi cu un typo. Ce s-a intamplat este ca eu am scris alex[at]darkx-studios.com uitand ca am un plugin care considera [] ca fiind cod php.

    Merci ca mi-ai adus in vedere. Am rezolvat inlocuind caracterele cu ASCII ♥

    RăspundețiȘtergere